Sunt pe urma mea

Sunt pe urma mea: Bloguri-Foto.com BlogCatalog.ro Add to Google

Translate

luni, martie 12, 2007

Rahaturi


Nu stiu de ce isi dau unii in stamba cum ca lor nu le place ideea de roblogfest si cu toate astea se duc la festivitatea de premiere? Poate doar pentru simplul fapt ca mai zaresc si ei cate vreo pasarica necomputerizata? Sa le fie rusine si sa nu mai zica ca urasc ideea de a premia bloguri. Eu nu am fost, nu ma intereseaza, nu m-am votat si daca din intamplare m-a votat cineva, atunci sa stiti ca eu nu am nici un amestec.
Mai am o problema pe care o zaresc pe multe bloguri. Unii dintre voi, bloggerilor, scrie-ti despre absolut tot ce va trece prin cap. Daca eu as scrie despre absolut toate tampeniile care imi trec prin cap, atunci poate ar fi si blogul meu m-ai vizitat dar eu nu m-as simti bine stiind faptul ca ma pot cobori la un nivel mai jos decat cel pe care ma aflu. Nu sunt very smart, nu am facut nici o facultate dar totusi nu scriu toate ideile inutile pe blog. Tocmai de aceea scriu foarte rar pe blog.
Mai bine putin si bine decat mult si prost!
P.S.: Poza aceasta nu este facuta de mine! Este facuta de Hassan, un tip care este de meserie medic stomatolog, dar si actor in acelasi timp. Lucreaza intr-un cabinet care se afla undeva pe la Gara de Nord si care, ca si actor, a avut un rol episodic in serialul acela cu Horia Brenciu, `` Om sarac, om bogat``, si intr-un alt mini-serial, inspirat dintr-o poveste adevarata, in cadrul emisiunii `` De 3x femeie``.

Niciun comentariu:

Pasărea Colibri - Tristeţi provinciale

Florian Pittiş - Ploaia care va veni

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Asculta mai multe audio diverse