Sunt pe urma mea

Sunt pe urma mea: Bloguri-Foto.com BlogCatalog.ro Add to Google

Translate

miercuri, iunie 27, 2007

Sa muriti bine!

Romania a intrat de curand intr-un program de exterminare a populatiei. Soarele este impotriva noastra prin temperaturile ce de pasesc 35 de grade Celsius. Daca ar fi numai soarele de vina, atunci nu ar trebui sa ne facem probleme. Anul trecut, guvernul Romaniei ne-a obligat sa renuntam la a mai manca sare neiodata. Anul asta vor sa ne rationalizeze apa. Pe caldurile astea? v-as intreba.
Ni se mai spune ca unele alimente provoaca cancer, cum ar fi painea, cartofii etc.. Hai sa fim seriosi! Painea sa provoace cancer?
De curand am aflat ca nini vitaminele si mineralele nu ar fi bune, dar nu mai stiu de ce. Telefoanele mobile, pe langa faptul ca atrag fulgerele, pot provoca disfunctii ale aparatului auditiv.
Acum, guvernul Romaniei vor ca cea mai mica pensie sa nu scada sub 150 de roni. Sa traiasca dansii cu banii acestia, le spun! Mie imi e groaza de anul cand voi ajunge la pensie. Oare ce voi face atunci? Imi voi pune latul de gat deoarece nu voi putea trai cu 1/3 din salariul pe care il am la ora actuala? Cica sa ne facem pensie privata. Dar cum sa ne facem pensie privata, daca nu suntem siguri ca firma la care ne asiguram batranetea nu va da faliment sau nu va fi un alt gen de Caritas sau F.N.I.?
Voi, dragii mei cititori, sunteti de acord cu tot acest program de exterminare a populatiei Romaniei? Va place sa fiti condusi de altii? Sa vi se spuna cum sa "traiti"? Mai au putin si o sa ni se rationalizeze si hartia igienica de la W.C. si asta deoarece altii au taiat padurile, defrisare care a dus la aparitia actualei clime din Romania, iar noi suntem obligati sa suportam consecintele.
De ce noi si nu ei, guvernul Romaniei si cercetatorii care studiaza ce bagam noi in gura? Gata! M-am saturat de voi, parlamentarilor, si de programele voastre politice. Aratati toti ca niste porci ingrasati in Ajun de Craciun! Nu va pasa decat sa va umpleti voi portofelul cu bani de hartie, iar noua ne dati doar ce se gaseste sub leu.
Plang! Vreau si eu o matusa Tamara :-[

Niciun comentariu:

Pasărea Colibri - Tristeţi provinciale

Florian Pittiş - Ploaia care va veni

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Asculta mai multe audio diverse