Sunt pe urma mea

Sunt pe urma mea: Bloguri-Foto.com BlogCatalog.ro Add to Google

Translate

luni, mai 26, 2008

Today is my day
In a future life, i wish to be a bird or only to fly with one of this vehicle!

Astazi ar trebui sa fie ziua mea. Asa spune in certificatul de nastere: "Data nasterii: 26 Mai 1977". Dar totusi, in ziua in care m-am nascut nu s-a intamplat nimic interesant in afara de ciudatul acela care excaladeaza cladiri si care a luat o amenda, la vremea respectiva, de 1,10 dolari (cate un cent amenda pentru fiecare etaj escaladat)

"In 1977, George Willig a escaladat World Trade Center din New York, atasandu-se de mecanismul de spalare a geamurilor si deplasandu-se in sus, pana cand a fost arestat de politie, in momentul in care a ajuns in varf. Willig a avut nevoie de trei ore si jumatate pentru aceasta escaladare si a primit o amenda de 1,10 $ - un cent pe etaj."
Sursa: http://www.roportal.ro/astazi/

Dar totusi, in acel an, pe langa cutremurul din data de 4 martie 1977 in care au pierit 1570 de oameni in numai cateva secunde, a mai murit si regele rock 'n' roll-ului, Elvis Presley pentru cine nu stie, la data de 16 August 1977.

In fiecare an de ziua mea, fac un bilant al lucrurilor care s-au intamplat de-a lungul anului. Din pacate, bilantul meu arata multe decese, dar anul acesta totul se va schimba deoarece sunt invitata deja la trei nunti si un botez. Sper sa nu mai fie nici o inmormantare anul acesta. Nu stiu de ce, dar cand moare o persoana, parca da startul la restul. Dupa primul decedat, vine potopul: mai moare unul, dupa cateva luni altul si tot asa pana trece anul.

Desi atunci cand am inceput articolul, nu stiam exact despre ce sa scriu, mi-a venit imediat ideea: sa fie cu totul altfel fata de toate articolele legate de catre o aniversare. Tuturor persoanelor care citesc acest articol, le voi face o dezvaluire: mie, din 10 in 10 ani, mi se intampla lucruri care imi marcheaza viata. Am parte de aceste evenimente si in alti ani, dar totusi, parca atunci cand se termina ciclul de 10 ani, aceste evenimente isi fac loc in viata mea intr-un timp foarte scurt.

Sa incepem cu primul an din viata mea. Atunci m-am nascut, atunci am fost pentru prima si ultima oara rapita, atunci m-am imbolnavit pentru prima oara si cine stie oare ce alte evenimente s-au mai intamplat, deoarece eram prea mica sa mi le amintesc. Da, rapita. Am fost furata de o tiganca care facuse baiat si pentru ca isi dorea o fata, s-a gasit sa ma rapeasca tocmai pe mine. Mama mea nu avea lapte sa imi dea si pentru ca imi era foame, m-am apucat sa sug lapte de la tata tigancii. Pana la urma m-a gasit mama si m-a recuperat, inapoindu-i tigancii "plodul", dar cand m-a vazut sugand lapte de la tiganca, a ramas uimita. Pe urma am fost hranita numai cu bors, caci asa i-a recomandat doctorul mamei mele. Poate tocmai de aceea, acum nu mai suport borsul.
La 10 ani ,am avut o gramada de boli. Parca s-ar fi strans toate bolile copilariei in acel an. Este un an de care nu imi amintesc cu placere. La 20 de ani am renuntat la primul meu job, am dat bacul, am fost la cununia surorii mele si la inmormantarea unchiului meu.
Anul acesta am avut parte de 4 inmormantari: un bunic, o matusa, un unchi si un prieten de familie care a murit de cancer de pancreas la varsta de numai 48 de ani. Si sunt pentru prima oara in viata mea somera :).
Ma intreb, oare ce mi s-o mai intampla la varsta de 40 de ani?

Niciun comentariu:

Pasărea Colibri - Tristeţi provinciale

Florian Pittiş - Ploaia care va veni

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Asculta mai multe audio diverse