Sunt pe urma mea

Sunt pe urma mea: Bloguri-Foto.com BlogCatalog.ro Add to Google

Translate

duminică, octombrie 23, 2011

Importanta cauciucurilor de iarna

Pana acum nu am dat importanta cauciucurilor de iarna, decat atunci cand am "vizionat" stirea in care Serban Huidu a savarsit 3 vieti. Nu stiu ce importanta are ca doi dintre acei oameni erau patroni. Nu stiu ce importanta are ca soferul din acea masina facea si el parte din firma celor doi patroni. Nu cred ca Serban Huidu a fost suficient de inconstient incat sa intre intentionat pe contrasens, tinand cont de faptul ca in masina sa se aflau sotia si fiul sau.
Ceasul rau, pisica neagra, mai degraba as spune. Stim ca Serban Huidu tocmai se refacuse dupa un accident la schi in care a fost la un pas sa isi piarda viata. Era mai bine daca murea atunci? Poate acum nu ar mai fi luat acele vieti. Nu stiu ce se va face Cronica Carcotasilor fara Serban Huidu?! Nu ar trebui sa il condamnam pentru ceea ce a facut. Se va condamna singur toata viata, chiar daca a fost un accident. Nimeni nu s-a pus in situatia lui sa vada cum e sa iei 3 vieti din cauza conditiilor meteo. O fi avut si el o vina daca conducea cu viteza. Numai el stie ce s-a intamplat acolo.
Si totusi, cat de necesare sunt cauciucurile de iarna, daca cei care trebuie sa degaje drumul nu o fac? Aaa, la noi nu a venit inca iarna? Dar oare cand vine, la 1 Decembrie? Sau la primavara? Oameni buni, iarna vine la munte din septembrie. Mi-aduc aminte ca acum 3 ani m-am batut cu zapada la Balea lac pe 14 septembrie. Si totusi pe noi, iarna ne ia mereu prin surprindere.

Niciun comentariu:

Pasărea Colibri - Tristeţi provinciale

Florian Pittiş - Ploaia care va veni

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Asculta mai multe audio diverse