Sunt pe urma mea

Sunt pe urma mea: Bloguri-Foto.com BlogCatalog.ro Add to Google

Translate

vineri, februarie 01, 2013

Care este ordinea de trecere?

Eu am dat raspunsul si este cel corect, desi altii au raspuns altceva:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=425316444213830&set=a.366281080117367.85901.366130866799055&type=1

Iata aici cele 2 comentarii ale mele:
"Poate gresesc caci nu am inca carnet de sofer, dar primul trece camionul pentru ca se afla pe drumul cu prioritate, al doilea trece autoturismul, pentru ca desi face la stanga, vine de pe drumul cu prioritate si are avantaj fata de motociclistul care are semn de cedeaza trecerea si pe deasupra mai are si obligatia de a aplica regula prioritatii de dreapta. 2-1-3

Nu inteleg de ce ar fi 2, 3, 1, din moment ce motociclistul este singurul dintre cele trei vehicule care are cedeaza trecerea si nu se afla pe drumul cu prioritate?
Daca am gresit, rog sa ma corecteze "Doar soferii", dar nu aia care au luat carnetul la Pitesti.
Daca era drum cu prioritate, atunci motociclistul nu avea semn de cedeaza trecerea.
"

"Hai, ca dupa ce am dat raspunsul, am cautat intr-o carte de circulatie si am dat de intrebare cu tot cu desen. Intrebarea se afla intr-o carte de circulatie din anul 2004, este intrebarea nr. 408. Iata ce explicatii dau la raspunsul autocamionul,autoturismul, motocicleta: "Atat autocamionul cat si autoturismul patrund in intersectie venind de pe drumul cu prioritate. In aceasta situatie, autoturismul trebuie sa acorde prioritate de dreapta, deci primul va trece autocamionul, apoi autoturismul si, in final, motociclistul, care trebuie sa cedeze trecerea ambelor vehicule." Cei care ati dat alte raspunsuri, mie teama ca o sa faceti puscarie pentru ucidere din culpa sau pentru vatamare corporala grava in cazul in care va suiti la volan si nu stiti regulile de circulatie. Cu aceasta ocazie ma pronunt ca, chiar zilele acestea ma gandeam ca toata lumea ar trebui sa faca cursuri de legislatie rutiera, si carutasii, si pietonii, si biciclistii, nu numai cei care au nevoie de carnet de sofer. Mai vrem intrebari de genul acesta, "Vrei sa razi?", desi cam aiurea denumirea paginii pentru astfel de raspunsuri, mai degraba "Vrei sa plangi?". Stop accidentelor! Viata are prioritate! Am dat eu raspunsul corect. Nu va mai chinuiti sa scrieti alte cifre in afara de 2-1-3. Da?"

Va rog sa nu va lasati influentati de cele 2 comentarii ale mele si sa dati si voi raspunsul, cu argumentele de rigoare, bineinteles!

Niciun comentariu:

Pasărea Colibri - Tristeţi provinciale

Florian Pittiş - Ploaia care va veni

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Asculta mai multe audio diverse