Sunt pe urma mea

Sunt pe urma mea: Bloguri-Foto.com BlogCatalog.ro Add to Google

Translate

marți, octombrie 02, 2007

Fabrica de hartie din Busteni

Langa aceasta fabrica se afla un cinematograf la care aveam obiceiul sa vin atunci cand ma aflam in tabara. Acum 15 ani eram doar un copil care gasea diverse metode de a se distra. Unul dintre aceste obiceiuri copilaresti, era acela de a face umbre pe ecranul alb si luminat din incinta cinematografului. Pentru acest lucru ma postam special pe ultimul rand din sala, chiar in dreptul proiectorului.

2 comentarii:

Badita Florin spunea...

Apropo de topicul tau din drepata... cu poze.... imi recomanzi vreo zona specifica mai frumoasa din Busteni sa fac poze ? Ca o sa fiu de craciun si ma intereseaza sa imi testez aparatul digital.

Elena Valentina spunea...

Depinde de ce vrei sa fotografiezi. Eu m-as axa mai mult pe cladiri: gara si monumentul din gara, hotelul Alexandros, hotel Silva si telecabina, cladirea primariei si a politiei, fabrica de hartie etc.. Dar daca ai timp frumos si poti sa urci si sus la cabana babele, atunci fotografiaza Sfinxul si crucea de pe muntele Caraiman. Restul il las la latitudinea ta, in functie de cat de pasionat de fotografie esti: poti fotografia chiar si sinele de tren, oamenii, brazii, cascada Urlatoare, etc.. Zona telecabinei din Busteni este un loc superb atat pentru fotografii cat si pentru relaxare.
Aproro, am vazut 2 site-uri ale tale facute in blogspot, foarte frumos construite. Stiu ca blogger nu iti ofera decat niste formate standard de pagina, tocmai de aceea m-a surprins faptul ca ai 2 randuri in dreapta blogului. Nu stiu cum ai facut, dar poate ma inveti si pe mine. Eu am ales acest format deoarece nu bate la ochi, indiferent daca am sau nu lumina in camera, iar in dreapta, linkurile mai lungi mi se vad intregi, ceea ce in alt format nu mi se intampla acest lucru.

Pasărea Colibri - Tristeţi provinciale

Florian Pittiş - Ploaia care va veni

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Asculta mai multe audio diverse