Sunt pe urma mea

Sunt pe urma mea: Bloguri-Foto.com BlogCatalog.ro Add to Google

Translate

sâmbătă, octombrie 27, 2007

Scuze de acest mesaj blog

Cel mai amuzant moment din viata mea s-a petrecut pe timpul cand eram destul de mica, undeva prin clasa 1. Pe vremea aceea tocmai descopeream literele alfabetului, iar sora mea era in clasa a 2-a primara.
Am iesit la plimbare cu sora si mama mea. La un moment dat, intr-o curba, eu cu sora mea am zarit scris pe sosea cu creta alba, cu litere mari de tipar, cuvantul pula. Nu stiam ce inseamna acel cuvant. Nu il auzisem niciodata in viata mea pana atunci. Dupa o lunga discutie in contradictoriu cu sora mea, am ajuns amandoua la concluzia ca este un cuvant bulgaresc.
Dupa cum bine v-am spus, nu mai auzisem in viata mea acel cuvant si deoarece literele mi se pareau ca seamana cu cele bulgaresti (pe atuci priveam la televizor si posturile bulgaresti de televiziune), am ajuns la aceasta concluzie.
Eu cu sora mea ne-am apucat sa strigam in gura mare acel cuvant. Toata lumea care trecea pe langa noi se uitau ciudat la noi si noi nu stiam de ce. Mama vorbea cu o femeie cu care tocmai se intalinise. Femeia aceea i-a atras atentia mamei mele, spunandu-i:
"-Tu auzi ce striga fetele tale? Striga pula!'
"- Du-te tu de aici ca ele nici macar nu stiu ce inseamna!" i-a spus mama mea.
Tocmai de aceea strigam pula, deoarece nu stiam ce inseamna. Ne-a sters mama cate doua palme zdravene la fiecare in parte, apoi ne-a rugat sa nu mai spunem niciodata asa ceva.
"-Bine, dar de ce? Ce inseamna?" am replicat noi.
"-Cucul barbatilor!"a raspuns mama mea.
Pe atunci lumea nu pronunta cuvantul penis.

Un comentariu:

Anonim spunea...

minunat de interesant :|

Pasărea Colibri - Tristeţi provinciale

Florian Pittiş - Ploaia care va veni

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Asculta mai multe audio diverse