Sunt pe urma mea

Sunt pe urma mea: Bloguri-Foto.com BlogCatalog.ro Add to Google

Translate

duminică, aprilie 22, 2007

De ce au barbatii sfarcuri?

De ce au barbatii sfarcuri? Oare la ce le trebuie? Doar ei nu alapteaza! Si totusi:
Intr-o emisiune, de genul reality show, se spunea, ca toti bebelusii se nasc cu sfarcuri, indiferent daca sunt fete sau baieti. Mai intai, in corpul femeii, mai precis in uter, embrionul se dezvolta, creste, dar fara sex. Sexul apare mult mai tarziu, dupa aparitia sanilor. Corpul copilului se pregateste dinainte pentru sexul ce va urma: daca va fi fata, atunci, o data ajunsa la adolescenta, sanii acesteia se vor dezvolta, luand forma aceea rotunjoara, atractiva tuturor barbatilor. Daca acesta va fi baiat, atunci aceasta fiinta va ramane legata pentru tot restul vietii, de reflectarea in ``oglinda`` a sfarcurilor feminine.
Din pacate pentru foarte putine femei de pe lumea aceasta, din cauza unor erori ale naturii, se mai nasc din cand in cand, si copii care sunt pe jumatate femei si pe jumatate barbati, acei asa zisi hermafroditi. Poate la fel se intampla si cu homosexualii. La nastere, acestia se nasc perfect normal din punct de vedere sexual, dar cu toate aceastea, mintea lor nu le sugereaza cu totul acelasi lucru. Ei stiu ca ar trebui sa iubeasca de fapt sexul opus, dar cu toate acestea, mintea lor si instinctul sexual care apare datorita atractiei fizice si mirosului eliminat de catre persoanele din fata lor, acestia o iau complet razna.
Alt raspuns la intrebarea aceasta, ar fi unul comic: Adam ia dat Evei o coasta din corpul sau, iar ca drept rasplata pentru fapta sa, atunci si Eva la fericit pe Adam cu un cadou:ia oferit acestuia o pereche de tate, dar care din fericire nu cresc, ajunse la maturitate, sa arate la fel ca cele ale Evei.
Oare cum ar fi aratat barbatii alergand pe plaja in pielea goala, etalandu-si tatele in vant, la fel ca femeile tribale?

Niciun comentariu:

Pasărea Colibri - Tristeţi provinciale

Florian Pittiş - Ploaia care va veni

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Asculta mai multe audio diverse