Sunt pe urma mea

Sunt pe urma mea: Bloguri-Foto.com BlogCatalog.ro Add to Google

Translate

marți, aprilie 10, 2007

Durere mentala

``Du-te dracului!``; ``Fuck you!``; ``Du-te`n pizda matii!``si alte injuraturi care normal nu ar trebui sa ne doara deoarece nu sunt o rana fizica. Si totusi ne doare, poate chiar mai tare decat daca ar fi fost o rana fizica. OUCH! OUCH! OUCH!
Am scris acest articol gandindu-ma la tipii care isi sterg de pe blog mesajele care transmit injuraturi. Si eu am sters un articol al unui tip sau al unei tipe care nu a avut bunul simt macar sa se semneze cu numele real. Ma injurase cu: ``Dute-n pizda ma-tii!``, mi se pare ca era chiar primul meu articol de pe blog. Probabil, tipul era foarte ofticat de faptul ca a mai aparut, inca, o noua bloggerita in peisaj. Eu cautam de mult o sursa in care sa imi scriu romanul ``Exista, oare, Dumnezeu?``, sursa pe care, la sugestia surorii mele, am gasit-o, pe www.blogger.com/home. De, parca il obligasem eu sa comenteze.
Cu aceasta ocazie, doresc sa imi cer scuze, fotografului de ``ocazie`` Ionut Nidelea, deoarece odata cu stergerea primelor mele 2 articole de pe blog, am sters si comentariul dansului, in care spunea ca asteapta cu interes dezvoltarea blogului meu personal. Si un mesaj pentru toti cei care injura pe blogurile altora: Aveti macar bunul simt de a nu va mai etala lasitatea pe blogurile altora, semnand cu apelativul anonim. Fiti barbati sau barbate, dupa caz! Semnati-va cu unul din numele dumneavoastra reale sau macar cu porecla!

Si in final, mai am ceva de scris, tuturor celor care nu stiu de unde provine expresia ``Fuck you!``. Se spune ca de mult, tare de mult, undeva prin Anglia, parca, exista un rege care daduse o lege prin care interzicea tuturor persoanelor sa faca sex fara acordul lui. Sexul era folosit doar in scopul de a face copii. Pe atunci( voi reveni cu amanunte in cazul in care voi afla numele regelui si perioada in care acesta lege a functionat!), orice cuplu care dorea sa faca copii, trebuia sa se duca la rege si sa ceara o hartie prin care acest rege aproba partida de sex care putea sa aiba loc intre cele doua persoane de sex opus. Aceasta hartie trebuia agatata deasupra patului in care se desfasura actiunea.
Pe aceasta hartie erau scrise doar cateva cuvinte: ``Fucking under consense of the king!``, cuvinte, care, prin prescurtarea lor, au dus la expresia care este intrebuintata cel mai des in ziua de azi:FUCK Expresia ``Fuck you!`` este probabil cea mai des intalnita injuratura de pe tot blogul. Fiecare om a auzit de ea la un moment dat, indiferent de limba pe care o vorbeste acesta.

P.S.: Se pare ca la noi, injuratura care doare cel mai tare mental, pe un barbat, este cea de mama. Poti sa il injuri de orice, dar daca l-ai injurat de mama, atunci, cu siguranta ca i-ai atins coarda sensibila. De la aceasta injuratura pornesc, de obicei, cele mai multe batai intre barbati.

Niciun comentariu:

Pasărea Colibri - Tristeţi provinciale

Florian Pittiş - Ploaia care va veni

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Asculta mai multe audio diverse