Sunt pe urma mea

Sunt pe urma mea: Bloguri-Foto.com BlogCatalog.ro Add to Google

Translate

joi, august 23, 2007

Prost sa fii, noroc sa am!

De abia scapasem de sindromul F.N.I. si Caritas, ca ne-am si pomenit cu un nou sindrom mai periculos si mai acaparator: sindromul S.O. la loto 6/49, adica sindromul Stelian Ogica la loto 6 din 49, in traducere libera.
Televiziunea O.T.V. cu a lui Luis Lazarus si "Dan Diaconescu in direct", dupa ce au tot chinuit urna de la loto, extragand bilele cu numere in direct, s-au gandit ca ar fi bine sa il invite in platou si pe Stelian Ogica sa isi dea cu parerea despre problema necastigarii marelui premiu la loto 6 din 49. Problema mare, domnule! Dupa ce au intors "problema" pe toate fetele, celebrul Stelian Ogica s-a gandit ca va rezolva el problema marelui premiu la 6 din 49, castigand el potul cel mare, dar nu singur, ci impreuna cu multi alti fraieri care nu s-au ars destul incercand sa dea lovitura la F.N.I. si Caritas.
Problema este ca el chiar a avut succes la aceasta strangere de fonduri. S-au strans 137 de mii de euro(cca 200 de milioane de lei vechi) de la vreo 623 de fraieri. S.O. va mazgali un bilet de numai 23 de numere pe care il va plati cu banii de la O.T.V. Da, fratilor, acolo au ajuns banii celor 623 de oameni care au pariat pe "mielul" Ogica, bani care stau foarte bine intr-un seif, paziti de catre 4 bodyguarzi (bodyguarzi la bani?).
Dar cine le garanteaza participantilor la acest joc ca marele premiu se va lua pe o schema care contine 23 de numere din 49? Marele premiu la loto 6 din 49 s-a mai castigat, dar numai pe varianta 6 numere din 49, nu pe scheme si alte metode de joc. Dar daca totusi marele premiu se va castiga cu aceasta varianta de 23 de numere din 49, cine le va garanta celor 623 (tine-ti minte:623 de jucatori), ca isi vor primi si ei o mica parte din bani sau macar banii da-ti pe bilet inapoi si nu se vor trezi ca Stelian Ogica va fugi cu toti banii in caz de castig?
Dar pentru a vedea daca toate aceste lucruri sunt sau pot fi adevarate, va trebui sa asteptam extragerea de Duminica, 26 August si sa speram ca televiziunea O.T.V. nu a tampit poporul cu televizorul.
Daca doriti sa aveti noroc la loto, va dau un sfat: mangaiati-l pe Stelian Ogica pe spinare :-D!

P.S.: Veti gasi sursa de informatii care a stat la baza acestui articol, in ziarul Libertatea din data de 24 august 2007.

Revenire asupra acestui articol: Pe biletul depus de Stelian Ogica la una din agentiile Loto din capitala nu a existat decat un singur numar valabil: 2. Premiul cel mare al Loteriei Nationale, castigat Duminica 26 August 2007, a fost depus la o agentie din Calarasi si s-a mizat pe o varianta simpla de numai 6 numere din 49.

Niciun comentariu:

Pasărea Colibri - Tristeţi provinciale

Florian Pittiş - Ploaia care va veni

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Asculta mai multe audio diverse