Sunt pe urma mea

Sunt pe urma mea: Bloguri-Foto.com BlogCatalog.ro Add to Google

Translate

miercuri, octombrie 04, 2006

``When i`m fall in love, he will be forever``

Am tot folosit mIRC-ul asta, in speranta ca voi intalni si eu un om care sa merite efortul timpului pierdut pe acest chat. Cu parere de rau va spun ca m-am inselat amarnic! In majoritatea lor, sunt numai oameni retardati. Din pacate, cei care fac exceptie de la aceasta regula, nu prea isi au locul aici. Fratilor, ori schimbam mIRC-ul asta, astfel incat sa nu mai dam voie decat la oamenii inteligenti pe acest chat, ori ne mutam noi in alta parte! Sper ca operatorii care lucreaza la acest chat sa fie de acord cu mine.
Bai, smecherilor de doi bani, pentru voi s-au inventat regulile mIRC-ului, ca sa nu mai injurati voi dupa cum va vine la gura, in limbaj de mahala si sa va ganditi numai la sex cu prostituate. De fapt nici la alea nu faceti fata si asta pentru ca nu aveti bani pentru ele. Pentru ca petreceti toata ziua pe chat. Munca canci, ciu-ciu sau cum vreti sa ii spuneti. Mai duceti-va perversilor la munca, mai cititi o carte si de abia mai apoi sa mai intrati pe chat ca sa stati de vorba cu mine!
Asa ca atunci cand ma voi indragosti sper sa fie pentru totdeauna. Asta ca sa nu ma chinui mereu cautandu-mi un iubit pe vreun site cu chat-uri de pe net. Nu de alta, dar trebuie sa imi bat mereu capul sa ii selectez pe cei mai inteligenti de cei mai prosti, cei care nu au absolut nimic de zis. Si dupa cum spunea Buddha, si imi permit sa ii fur ideea:
Mai iesiti ``smecherilor`` si in oras, invitati vreo fata la cafea, stati de vorba, nu totul se bazeaza doar pe hormonii sexuali masculini si fenimini. Ca sa faci dragoste ca lumea iti mai trebuie si cap, nu doar ... ( stiti voi ) !

3 comentarii:

Anonim spunea...

Sper sa te indragostesti de cine trebuie...

Elena Valentina spunea...

Si eu sper la fel Buddha! Ca pe acest chat chiar gasesc tot felul de ciudati, care mai de care mai obsedati sexuali si mai crippy. Problema e ca si in relitate dau tot numai de ciudati, handicapati mental, nebuni si alte specimene de acest gen. Sunt oare blestemata? Ce s-o fi intamplat oare cu barbatii normali, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere mental? Oare mai exista asa ceva? Sau sunt o specie pe cale de disparitie? :(((

Anonim spunea...

generalizezi in necunostinta de cauza... din cauza a 10-20 de persoane nu poti spune ca toti sunt la fel...dar nu te astepta sa gasesti usor ceea ce vrei tu... keep looking ;)

Pasărea Colibri - Tristeţi provinciale

Florian Pittiş - Ploaia care va veni

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Asculta mai multe audio diverse