Sunt pe urma mea

Sunt pe urma mea: Bloguri-Foto.com BlogCatalog.ro Add to Google

Translate

joi, februarie 02, 2012

10 alimente care sperie grasimile

Ceaiul verde, broccoli si ardeiul iute au toate ceva in comun. Si nu ne referim la faptul ca sunt toate verzi, ci la faptul ca toate... "sperie grasimile".

  1. Ceaiul verde - Studiile arata ca ceaiul verde mareste ritmul metabolic si ajuta la pierderea in greutate. Se pare ca are si proprietati anticangerigene.
  2. Supa - Un bol de supa este ideal pentru a-ti stavili foamea. Un studiu facut de cercetatorii de la Unviversitatea de Stat Penn a aratat ca, din trei grupuri de femei carora li s-a oferit la masa supa de orez cu pui, orez cu pui simplu, respectiv orez cu pui si un pahar de apa, primul grup a consumar cu 100 de calorii mai putin decat celalalt.
  3. Grepfrut - Dieta cu grepfrut nu este un mit! Doctorii de la Clinica Scripps au demonstrat ca persoanele care mananca jumatate din grepfrut la fiecare masa timp de 12 saptamani, au pierdut in medie 2-3 kilograme, fara sa faca nici un fel de efort.
  4. Merele si perele - Daca ai probleme cu greutatea si mananci in fiecare zi trei mere sau pere mici, tinand in acelasi timp o dieta hipocalorica, vei slabi mai mult decat daca vei tine doar dieta.
  5. Apa - Noi studii indica faptul ca apa grabeste procesul de slabire prin marirea ratei metabolice cu 30%. In plus, apetitul pentru mancare este diminuat, senzatia de balonare este redusa, iar toxinele sunt eliminate.
  6. Broccoli - O multime de studii au demonstrat ca exista o legatura certa intre calciu si pierderea in greutate. Broccoli nu numai ca este doldora de calciu, dar contine si foarte multa vitamina C care intensifica absortia calciului.
  7. Iaurtul degresat - Lactatele intensifica procesul de pierdere a greutatii, iar iaurtul dietetic e sursa ideala pentru portia de calciu zilnic.
  8. Carnea de curcan - Pune-ti pe picioare motorasul de ars grasimi cu ajutorul acestui aliment supertonifiant, pentru digerarea caruia vei consuma prosibil mai multe calorii decat ai mancat.
  9. Fulgii de ovaz - Sunt printre cei mai buni carbohidrati si te ajuta sa lupti impotriva colesterolului. Fibrele pe care le contin sunt buni solventi de grasimi.
  10. Ardeiul iute - Mancarea condimentata mareste rata de ardere a grasimilor si domoleste pofta de mancare. Ardeii contin o substanta care stimuleaza organismul sa produca o cantitate mai mare de hormoni ai stresului, ceea ce grabeste metabolismul si te ajuta sa arzi mai multe calorii.

Sursa acestui articol este preluata de pe site-ul: www.idieta.ro

Niciun comentariu:

Pasărea Colibri - Tristeţi provinciale

Florian Pittiş - Ploaia care va veni

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Florian Pittis - Sfarsitul nu-i aici

Asculta mai multe audio diverse